Hoofdpagina / Murcia / Casa Rural / Met Zwembad

Vakantie Promoties en Last Minutes

Prachtige Cortijo te huur met zwembad voor naturistisch recreeren in Spanje! (Puerto Lumbreras, Murcia)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: 60.00 eur;
Aantal personen: 6
Website: www.campingelzorro.info
Telefoon: 0034-666295544
 
De gebruiker aanvaard dat bedrijven hem/haar contacteren.

Prachtige Cortijo te huur volledig in oude Spaanse sferen opgeknapt, maar met alle luxe die het hedendaagse leven zo prettig maken. De Cortijo heeft drie slaapkamers, waarvan 1 ouderslaapkamer en twee slaapkamers met twee individuele bedden. De keuken is voorzien van een 6 pits gasfornuis, magnetron, zeer grote koel vries combinatie en alles wat de moderne mens nodig heeft om prettig te kunnen koken. De badkamer heeft een losse douche, wastafel en toilet en de huiskamer is voorzien van een schotel televisie en dvd met Nederlandse en Vlaamse zenders.

De Cortijo heeft centrale verwarming en een allesbrander voor de gezelligheid. Het grote privť terras met prachtig uitzicht over de omringende heuvels heeft een grote tafel en stoelen, alsook ligbedden met kussens. Er is een tweede ontbijt terras voor de ochtendzon. Het privť zwembad ligt iets hoger op de berg en van hierbij is ook een prachtig zonneterras. U kunt gebruik maken van het wifi netwerk van de aangrenzende mini-camping. OP de mini-camping kunt u tevens gebruik maken van de immer verwarmde jacuzzi en La Cantina, waarin zich een bar, bibliotheek en restaurantje bevind waar u 1 of 2 maal in de week kunt deelnemen aan een gezamelijke maaltijd, wandeling en waar u tevens brood kunt bestellen! Zowel de Cortijo als de mini-camping zijn NATURISTISCH!

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Met Zwembad

 
Titel Prijs
Zaterdag 11 Februari 2012
Prachtige Cortijo te huur met zwembad voor naturistisch recreeren in Spanje! (Puerto Lumbreras, Murcia) Prachtige Cortijo te huur met zwembad voor naturistisch recreeren in Spanje! Prachtige Cortijo te huur volledig in oude Spaanse sferen opgeknapt, maar met alle luxe die het hedendaagse leven zo prettig maken. De Cortijo heeft drie slaapkamers, waarvan 1 ouderslaapkamer en twee slaapkamers met twee individuele bedden. De keuken is...  60.00 eur;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ