Hoofdpagina / Murcia / Studio / Met Zwembad

Vakantie Promoties en Last Minutes

Casa Arkadia home of the sun - Logeren bij Belgen in Spanje (Cehegin Murcia, Murcia)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: 350.00 eur;
Aantal personen: 4/6
Website: www.casa-arkadia.com
Telefoon: +32 497 378034
 
De gebruiker aanvaard dat bedrijven hem/haar contacteren.

Casa Arkadia: beschikt over ťťn ruime tweepersoonskamer op basis van B&B en drie moderne stacaravans voorzien van al het nodige comfort en met elk een eigen terrasje. Verder is er nabij de buitenbar een groot zwembad van 10mx5m, voorzien van voldoende ligplaatsen met comfortabele ligstoelen en grote parasols.

Kampeerders die op doortocht zijn door Spanje met de caravan, mobilehome of tent hebben we altijd wel een rustig plekje vrij op ons domein. Ook motorrijders die een plaatsje zoeken om te overnachten zijn bij ons welkom.

Mogelijkheden tot: Quad rijden, mountainbiken, Nordic walking, boogschieten, petanque, darts enz... er is ook nog een groot vlak speelterrein op ons domein voor op te voetballen, vollyballen en te spelen. Verder kun je hier nog gaan vissen, wandelen en vogelspotten.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Met Zwembad

 
Titel Prijs
Zaterdag 21 Januari 2012
Casa Arkadia home of the sun - Logeren bij Belgen in Spanje (Cehegin Murcia, Murcia) Casa Arkadia home of the sun - Logeren bij Belgen in Spanje Casa Arkadia: beschikt over ťťn ruime tweepersoonskamer op basis van B&B en drie moderne stacaravans voorzien van al het nodige comfort en met elk een eigen terrasje. Verder is er nabij de buitenbar een groot zwembad van 10mx5m, voorzien van voldoende...  350.00 eur;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ