Hoofdpagina / Extremadura / Vakantiehuizen / Op De Boerderij

Vakantie Promoties en Last Minutes

Finca Las CaŮadas (Villasbuenas de Gata, Extremadura)

Antwoorden aan: bartgrandry@gmail.com
Prijs: 500.00 eur;
Aantal personen: 4 tot 6
Website: http://bartengwen.wordpress.com
Telefoon: +34650228858
 


Huis, ligging en indeling.

Glamping met een ecologische toets, zo kan je de vakanties omschrijven die wij hier op onze schapenboerderij aanbieden. Aan de voet van het gebergte hebben wij een domein van 20 hectare nagenoeg ongerepte natuur met encinas en kurkeiken, brem en jara, wilde orchideŽen, everzwijnen, vossen, kraanvogels, gieren, arenden, bijeneters,... en nog zoveel meer.

Op deze prachtige locatie plaatsten wij luxe- safaritenten. Elke tent heeft een eigen keuken en badkamer en is smaak-en sfeervol ingericht. Het accent ligt op het buitenleven, een groot deel van de meubels, zelfs het kookblok kan op het terras geplaatst worden. We hebben 3 tenten, de grootste voor 6 personen en de andere voor 4 personen. Voor grotere gezinnen of groepen kan er altijd voor maatwerk gezorgd worden.

Op ons domein lopen er ook 60 schapen en hun lammetjes, de kinderen kunnen meehelpen met de verzorging en al spelend hun herdersdiploma behalen. Enkele mogelijke activiteiten : wandelen, fietsen, 4X4-trip, ons zwembad, meren op wandelafstand, piscina natural, leuke dorpjes, mooie steden, marktjes, etc..

Voor het seizoen 2012 zijn onze prijzen: 650 euro per week voor de 6 pers.- tent en 500 euro per week voor de 4 pers.-tent. Voor meer informatie over de formule, gelieve ons een mailtje te sturen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina

Op De Boerderij

 
Titel Prijs
Zondag 26 Februari 2012
Finca Las CaŮadas (Villasbuenas de Gata, Extremadura) Finca Las CaŮadas Glamping met een ecologische toets, zo kan je de vakanties omschrijven die wij hier op onze schapenboerderij aanbieden. Aan de voet van het gebergte hebben wij een domein van 20 hectare nagenoeg ongerepte natuur met encinas en kurkeiken, brem en jara, w...  500.00 eur;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ