Hoofdpagina / AsturiŽ / Appartement / Aan De Kust

Vakantie Promoties en Last Minutes

Appartement LA COTERUCA (Suances, AsturiŽ)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: (Niet vermeld)
 


Huis, ligging en indeling.

In het gezellige dorp Suances vindt u appartementen La Coteruca. Deze leuke badplaats ligt ca. 20 km ten westen van de mooie stad Santander. Het dorp heeft een centrum met veel winkels, restaurants en terrasjes.

Daarnaast beschikt deze plaats over een breed strand met fijn zand. Een uitstapje naar het middeleeuwse Santillana de Mar, ca. 9 km ten zuidwesten van uw vakantiewoning, is zeker aan te raden. Ook een bezoek aan Santander mag niet ontbreken tijdens uw vakantie.

Aan de rand van Suances, op een heuvelrug op 250 m van het strand, staat dit ruime appartementencomplex (vier etages). U heeft een geweldig terras van 40 m≤ met zeezicht. De appartementen zijn alleen geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind tot 10 jaar. U kunt op aanvraag eventueel een garage huren.

Vanaf uw terras heeft u een practig uitzicht over het zandstrand en de baai.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Aan De Kust

 
Titel Prijs
Donderdag 26 Januari 2012
Appartement LA COTERUCA (Suances, AsturiŽ) Appartement LA COTERUCA In het gezellige dorp Suances vindt u appartementen La Coteruca. Deze leuke badplaats ligt ca. 20 km ten westen van de mooie stad Santander. Het dorp heeft een centrum met veel winkels, restaurants en terrasjes. Daarnaast beschikt deze plaats over een...  -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ