Hoofdpagina / Madrid / Vakantiehuizen / Landelijk Gelegen

Vakantie Promoties en Last Minutes

Rustig gelegen, typisch Spaans chalet (Navas del Rey, Madrid)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: (Niet vermeld)
 


Huis, ligging en indeling.

Heel rustig gelegen, typisch Spaans chalet met veel privacy op 50km. van de hoofdstad Madrid. U verblijft op de begane grond. Het chalet staat op 4000m2 grond, omgeven door pijnbomen voor de nodige schaduw.

Op de benedenverdieping bevindt zich een gezellige bar met een schuifpui naar het terras en zwembad. Er is omheind terrein voor voetbal of andere spelen en voor de kleintjes een schommel.

In de omgeving zijn voldoende wandelmogelijkheden zodat het chalet in zowel zomer ťn winter aantrekkelijk is voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook natuurlijk cultuurliefhebbers. In de urbanisatie El Morro komen in de weekenden veel MadrileŮos, zodat u zich onder de Spanjaarden kunt mengen voor het ťchte Spanje gevoel.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Landelijk Gelegen

 
Titel Prijs
Maandag 30 Januari 2012
Rustig gelegen, typisch Spaans chalet (Navas del Rey, Madrid) Rustig gelegen, typisch Spaans chalet Heel rustig gelegen, typisch Spaans chalet met veel privacy op 50km. van de hoofdstad Madrid. U verblijft op de begane grond. Het chalet staat op 4000m2 grond, omgeven door pijnbomen voor de nodige schaduw. Op de benedenverdieping bevindt zich een gez...  -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ