Hoofdpagina / Madrid / Appartement / Stedelijk

Vakantie Promoties en Last Minutes

Appartementen in het hartje van Madrid. (Madrid, Madrid)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: (Niet vermeld)
 


Huis, ligging en indeling.

Een prachtig geheel van toeristenappartementen gelegen in het hartje van Madrid. Het complex telt 32 gezellige en comfortabele flats, allemaal zorgvuldig ingericht om de bezoekers zich thuis te laten voelen.

De appartementen bevinden zich in een straat vlakbij de straat Calle Bailťn en de tuin JardŪn de las Vistillas, een van de meest karakteristieke en charmante zones van het oude Madrid, in een prachtig gebouw uit het einde van de XIXe eeuw. Het gaat om een blok appartementen, waarvan er zowel op de straat als op de binnenkoer uitgeven, die volledig vernieuwd werden en helemaal opnieuw ingericht in een heel actuele stijl, uiterst charmant en gezellig.

Deze heel leuke flats, gelegen in het hartje van het Madrid van de Habsburgers, liggen vlakbij het Palacio Real, de Plaza Mayor en de Plaza de Oriente. De Plaza del Sol, zenuwknoop van de stad en dť ontmoetingsplaats voor vele jongeren vooraleer te genieten van het ongelooflijke nachtleven in Madrid, bevindt zich op slechts enkele minuten te voet.

Daarenboven liggen ook de voornaamste toeristische trekpleisters, theaters, musea en winkelcentra allemaal op een boogscheut. Eveneens heel vlakbij: het openbaar vervoer op enkele minuutjes te voet - en een openbare parking op 100 meter.

Comfortabel appartement voor 2 personen.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Stedelijk

 
Titel Prijs
Maandag 30 Januari 2012
Appartementen in het hartje van Madrid. (Madrid, Madrid) Appartementen in het hartje van Madrid. Een prachtig geheel van toeristenappartementen gelegen in het hartje van Madrid. Het complex telt 32 gezellige en comfortabele flats, allemaal zorgvuldig ingericht om de bezoekers zich thuis te laten voelen. De appartementen bevinden zich in een straa...  -
Appartement in het centrum van de mooie stad Madrid. (Madrid, Madrid) Appartement in het centrum van de mooie stad Madrid. Gezellig appartementengebouw in het centrum van Madrid, in een rustige straat, op 2 min. wandelen van de beroemde Puerta del Sol (op 500 m.), 300 m. van Plaza de Cibeles en 50 m. van de Gran VŪa. Gelegen in het centrum van de wijk waar ook de musea, de th...  -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ