Hoofdpagina / CastilliŽ en Lťon / Chambres D'hotes/gÓtes / Met Zwembad

Vakantie Promoties en Last Minutes

a-ti, een oase van rust in historisch Spanje. (Astorga ( Valderrey ), CastilliŽ en Lťon)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: 85.00 eur;
Aantal personen: 5
Website: www.a-ti.info
Telefoon: 0034679517260
 


Huis, ligging en indeling.

Een goede gastheer is het halve werk. Met de twee gastheren van casa rural a Ė Ti, Arie en Willy, zit je dan ook op rozen. Bed and Breakfast a Ė ti, gevestigd in een tweehonderd jaar oude verbouwde boerderij, past qua sfeer wonderwel in dit Spaanse land.

Een uitgekiende combinatie van natuursteen, authentiek hout, speelse kleuraccenten en mooi licht, zorgt in zowel de gastenkamers als het restaurant voor rust, ruimte en harmonie. Uitgestrekte velden, markante bosschages en dito bergtoppen vormen het decor tijdens een heerlijk ontbijt. Een ideaal begin van een nieuwe dag. Voorkeur voor meer of minder actie, rondom deze geweldige locatie ligt een wereld voor je open.

Wandelen, fietsen, skiŽn, een duik in de historie of toch liever met een koel glas wijn lekker ontspannen op de patio of in een ligstoel aan de rand van het zwembad? Vergeet vooral niet een tafel te reserveren voor het diner. De keuken van a Ė ti is al net zo verrukkelijk als de rest. Okay, genoeg getalmd. Hoogste tijd voor actie, boek een korte vakantie onder de Spaanse zon.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Met Zwembad

 
Titel Prijs
Vrijdag 27 Januari 2012
a-ti, een oase van rust in historisch Spanje. (Astorga ( Valderrey ), CastilliŽ en Lťon) a-ti, een oase van rust in historisch Spanje. Een goede gastheer is het halve werk. Met de twee gastheren van casa rural a Ė Ti, Arie en Willy, zit je dan ook op rozen. Bed and Breakfast a Ė ti, gevestigd in een tweehonderd jaar oude verbouwde boerderij, past qua sfeer wonderwel in dit Spaanse land. ...  85.00 eur;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ