Hoofdpagina / Valencia / Chambres D'hotes/gÓtes / Met Romantisch Kader

Vakantie Promoties en Last Minutes

Hostal Casa La Vuelta (Novetle (Xativa), Valencia)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: 55.00 eur;
Aantal personen: 2 (familiekamer tot 4 personen mogelijk)
Website: www.casalavuelta.com
Telefoon: +34 633 859056
 
Huis, ligging en indeling.

Een moderne maar sobere inrichting maakt van Casa La Vuelta een luchtig huis met veel kleur en licht. Het is een hostal waar rust en harmonie met de omgeving centraal staan.

Rust, betekent niet dat er geen ruimte zou zijn voor een babbel, een glas wijn of een muziekje, integendeel! Maar we houden rekening met de gasten die de siŽsta ontdekt hebben en de buren die niet met vakantie zijn.

In harmonie met de omgeving betekent respect tonen voor de dorpsgenoten en hun gebruiken, maar ook bewust omgaan met de natuur en de bronnen die ze ons ter beschikking stelt. Door je levensritme aan te passen aan de seizoenen en het moment van de dag, hoeft dit niet ten koste te gaan van het comfort. Tenslotte houden wij ons huis graag rookvrij en kunnen we huisdieren niet toelaten.

De voorzieningen

De kamers bevinden zich op de eerste en de tweede verdieping, maar ook de hele gelijkvloerse verdieping staat ten dienste van onze gasten. In de keuken kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke koelkast, de microgolfoven en de waterkoker. Het is evenwel niet de bedoeling om een hele maaltijd te bereiden.

De patio biedt onze gasten zon en schaduw, in een afgeschermde en rustige omgeving. In de zithoek is er een beperkte bibliotheek aanwezig en gezelschapspellen.

Uiteraard beschikken we over WIFI en in de kelderverdieping is er een heuse home-cinema waar we geregeld de gasten op een film trakeren. Ook voor babyís en kleine kinderen beschikken we over de nodige voorzieningen (informeer u).

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Met Romantisch Kader

 
Titel Prijs
Zaterdag 14 April 2012
Hostal Casa La Vuelta (Novetle (Xativa), Valencia) Hostal Casa La Vuelta Een moderne maar sobere inrichting maakt van Casa La Vuelta een luchtig huis met veel kleur en licht. Het is een hostal waar rust en harmonie met de omgeving centraal staan. Rust, betekent niet dat er geen ruimte zou zijn voor een babbel, een glas wij...  55.00 eur;
Donderdag 25 Agustus 2011
Het beste Bed & Breakfast van Valencia vindt u in het hart van het historische stadscentrum / zo (Centrum Stad Valencia Plaza Virgen, Barrio Carmen., Valencia) Het beste Bed & Breakfast van Valencia vindt u in het hart van het historische stadscentrum / zo **http://www.valenciamansion.com/** Pure luxe en stijlvol genieten in een antiek Victoriaans - en volledig in ere hersteld - Herenhuis in het centrum van de oude stad, door www.zoover en www.tripadvisor beoordeeld als het beste Bed and Breakfast in Spa...  50.00 eur;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ