Hoofdpagina / Valencia / Chambres D'hotes/gÓtes / Landelijk Gelegen

Vakantie Promoties en Last Minutes

b&b Molino Nuevo (Benaguasil , Valencia)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: (Niet vermeld)
Website: www.molino-nuevo.com
Telefoon: +34-962738250
 


Huis, ligging en indeling.

De Molino is centraal gelegen op het platteland en biedt uitstekende mogelijkheden voor uitstapjes naar de stad Valencia, het strand of de bergen. Maar ook voor wandel- of fietsvakanties is het Bed and Breakfast / Casa Rural een goed vertrekpunt.

Gelegen dichtbij het vliegveld, de metro en uitvalswegen. Dus ideaal voor een bezoek aan Valencia, de Costa Azahar en Camp de Turia. Bezienswaardige stadjes zijn: Requena, Sagunto, Segorbe, Navajas, Bugarra, Chulilla en Serra.Maar u kunt ook kiezen voor de eenvoudige, gemoedelijke en typisch Valenciaanse stadjes om de Molino heen.

De Molino beschikt over drie woon-/slaapkamers en een appartement. Zoals u op de foto kunt zien is de Molino een groot gebouw. Wij hebben dan ook gekozen voor grote stijlvolle kamers. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte met kookgelegenheid. Wilt u een eigen keuken dan kunt u kiezen voor het appartement.

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte met keuken. Koffiezetapparaat, waterkoker, kookspullen, servies e.d. zijn aanwezig. Ook vindt u hier informatie over Valencia, tijdschriften, spelletjes en een tv. met video.

Wij hebben twee gewone fietsen en twee basic mountainbikes beschikbaar. Deze kunt u kosteloos gebruiken om naar het stadje te fietsen of de omgeving te verkennen. Het is niet de bedoeling om ze in de metro mee te nemen naar Valencia.

In de bar kunt u zelf koken. Wilt u echt Spaans eten, dan verwijzen wij u door naar ťťn van de restaurantjes in de omgeving. Incidenteel koken wij voor gasten. Een menu ďMoli nouĒ kost 15 euro per persoon, excl. drank. (Altijd in overleg en van te voren aangeven.)

Bent u de eigenaar van deze accommodatie ?

Beheer hier uw pagina.

Terug naar Hoofdpagina
Als gebruiker van vakantiehuizen-in-spanje.eu zal u vakantiehuizen-in-spanje niet aansprakelijk stellen voor eventuele misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Landelijk Gelegen

 
Titel Prijs
Vrijdag 05 Agustus 2011
b&b Molino Nuevo (Benaguasil , Valencia) b&b  Molino Nuevo De Molino is centraal gelegen op het platteland en biedt uitstekende mogelijkheden voor uitstapjes naar de stad Valencia, het strand of de bergen. Maar ook voor wandel- of fietsvakanties is het Bed and Breakfast / Casa Rural een goed vertrekpunt. Gele...  -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÔĽŅ